Sommaren i Amfiteatern 2021

Föreställning med Miss Li är inställd p.g.a. sjukdom.

Miss Li är sjuk. Vi beklagar. Eventuellt nytt datum kommer att anordnas för konserten.

Föreställningen den 22/7 är inställd.

Och när den här dagen kommer så ska vi sjunga, dansa och fira livet som aldrig förr. Stor kram /Linda

 

En av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade liveakter kommer till Sövde! 

Ett begränsat antal numrerade sittplatser finns till konserten.

 

– Jag saknar er så mycket att det gör ont. Och jag menar det verkligen! Varje natt drömmer jag om att vi sjunger och dansar tillsammans. Varje morgon vaknar jag med träningsvärk för att jag har röjt så mycket på scenen, hoppat ner i publiken och sträckt ut mikrofonen för att kunna höra era vackra stämmor sjunga med alla i låtar.

Vårturnén 2020 var det absolut roligaste jag någonsin gjort. Tills en pandemi kom och satte krokben för det. 

 

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste plattan "A Woman's Guide To Survival" rykande färsk i bagaget var hon dessutom en av de tre "fasta" återkommande artisterna i 2019 års upplaga av Så Mycket Bättre. 

 

– Den gångna sommarturnén kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i settet, säger Miss Li.

 

Det blir ingen matservering och picknick i Amfiteatern. Så passa på att picknicka i naturen eller vid sjön innan konserten. Ni har er numrerade plats och behöver inte köa och stressa. Ni får naturligtvis gärna ta med en liten fika som ni kan inta på er anvisade plats (stol). Men alltså inga stora kylväskor, bord eller medhavda stolar. Barn under 2 år fri entrè i vuxens knä eller i barnvagn. Pga rådande omständigheter får barn inte gå omkring i amfiteatern.

Biljetter säljs endast via Tickster. Vänligen följ länkarna för att säkra era platser:

Konsert kl 20:00. Insläpp 18:30 - Boka här 

Biljetterna till föreställningen släpps 20/6 kl 09:00. Pris 550 kr. Numrerade platser.

Välkomna till Sövde Amfiteater!


  

    

18/7 Danne Stråhed & Dynamo

Gäst: Olle Jönsson från Lasse Stefanz

Danne Ståhed med sitt band Dynamo och gästartist Olle Jönsson från Lasse Stefanz. En covidsäker konsert med numrerade platser och avstånd. Danne har sjungit låten som hyllar den skånsktalande flickan, medverkat i ett av Sveriges mest kända dansband och haft flera låtar på Svensktoppen. Hans låtlista med hits är lika lång som konserten. Ni känner ju Danne! Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första band har malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått en väg – spikrakt uppåt! Idag är han en av våra mest folkkära artister. Danne har med sig sitt eget band Dynamo. Gästartisten Olle Jönsson är inte mindre folkkär han. Frontman i Lasse Stefanz, Nordens största dansband! De har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar (dansbandsbranschens stora pris), medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program . För Olle har det aldrig funnits något annat arbete än som sångare i Lasse Stefanz. Han har heller aldrig velat jobba med nåt annat Snacka om en kväll full av nostalgi. Kom till Sövde och njut av musiken och naturen. Det blir tyvärr ingen matservering och picknick i Amfiteatern. Så passa på att picknicka i naturen eller vid sjön innan konserten. Ni har er numrerade plats och behöver inte köa och stressa. Ni får naturligtvis gärna ta med en liten fika som ni kan inta på er anvisade plats (stol). Men alltså inga stora kylväskor, bord eller medhavda stolar.

Biljetter säljs endast via Tickster. Vänligen följ länkarna för att säkra era platser:

Konsert kl 15:00. Insläpp 14:00 - Boka här 

Konsert kl 19:30. Insläpp 18:30 - SLUTSÅLD

Biljetterna till 15:00 föreställningen släpps 9/6 kl 09:00. Pris 350 kr. Numrerade platser.

Vi har satt in en extra konsert så vi har en kl 15:00 och en 19:30. Den senare konserten är slutsåld. Insläpp kommer att ske enligt stolsrader. Vidare information kommer att finnas här på vår hemsida närmare tillfället.

För anpassade handikappsplatser vänligen kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att beställa biljetter så hjälper vi er!

Välkomna önskar Sövde Byalag!