Fri parkering

Parkerar gör ni på idrottsplatsen eller på ängarna vid Sövdemöllavägen. Det är ca 5 minuters promenad från parkeringen till Amfiteatern. Det är absolut förbjudet att parkera längs bygatan! Fri cykelparkering mitt emot kyrkan. Ca 2 minuters promenad från entrén.

Picknick

Det är tillåtet att ta med picknick, både mat och dricka. Tänk på om ni har stora kylväskor med så är det lämpligare att sitta på stolarna eller välja filtplatser än att sitta på läktaren. Sitter ni på läktaren får inte kylväska ta sittplats! På de flesta konserter har vi mat och kaffeservering. Se under respektive konsert.

Sittplats

Vi garanterar inte sittplats. Vi har ca 1800 sittplatser, resten är filtplatser.


Sommar, sol och caffelatte i Sövde

Fogarolli har senaste året haft fantastiska framgångar med sitt kaffe och sina baristor. Sebastian kommer att representera Sverige i Latte Art VM i London. I svenska finalen var han tätt följd av tre Fogarollikollegor som fyllde resten av prispallen. Både Cristina och Sebastian tog sig till final i svenska respektive italienska baristamästerskapen där de fick lovord av domarna för sitt goda kaffe.
Nu längtar vi alla på Fogarolli efter sommarens evenemang. Självklart tänker vi då lite extra på de underbara kvällarna i Sövde Amfiteater. Till god underhållning och stämning på topp ska vi se till att er caffelatte håller världsklass.