Jill Johnson, Anders Berglund & Monday Night Big Band

4 aug kl 14.00


Välkomna till Sövde Amfiteater på söndag den 4/8.

Insläpp från kl 13. Konserten är ca 1 tim & 30 min lång. Biljetter säljs i entrén från kl 13. Det är tillåtet med egen picknick och stol. Har ni inte egen stol så finns stolar och läktare till er. Rökning är förbjuden i Amfiteatern.

Kaffe, äpplekaka o mackor finns att köpa.


Två giganter i Svenskt musikliv förenas på scenen i Sövdes fina Amfiteater tillsammans med Monday Night Big Band.

Jill Johnson, som fått glänsande recensioner för sin senaste show Thats Life och populär programledare i TV-serien Jills Veranda, behöver ingen presentation. Hon är helt enkelt magnifik på scenen som både country- och jazzsångerska.

Anders Berglund är en av Sveriges mest kända musikprofiler – arrangör, kompositör, dirigent, musiker och producent med en karriär från varandes ”popidol” i Blue Swede via Melodifestivaler,  ”Så ska det låta”, mängder av TV-program, krogshower, musikaler, film-och teatermusik till skivproduktioner och otaliga dirigentuppdrag med Sveriges ledande orkestrar.

Monday Night Big Band (MNBB) bildades 1988 av jazzmusikern och kompositören Jörgen Nilsson, som en hyllning till trumpetaren och arrangören Thad Jones och består av den yppersta eliten professionella jazzmusiker i regionen.


Köp biljett >>>