PERNILLA ANDERSSON
HASSE ANDERSSON
NISSE HELLBERG

7 juli kl 20.00 – insläpp från kl 18.00

SLUTSÅLT

Köp biljetter till KANTEN OVANFÖR AMFITEATERN från kl 16.30 den 7/7. Begränsat antal, pris 315:-


OBS! Det är många som kommer till Sövde Amfiteater på fredag. Tänk på att kylväskor etc inte får ta sittplatser. DET FINNS INTE UTRYMME ATT TA MED EGNA BORD!

Insläpp från kl 18

Ungefärligt program: 20.00 Pernilla Andersson - 20.45 Hasse Andersson - 21.45 Nisse Hellberg - slut ca kl 22.40

Välkomna!


Under sommaren 2017 bjuds sju städer i södra Sverige på en trippel konsertupplevelse när artisterna Pernilla Andersson, Nisse Hellberg och Hasse Andersson gör gemensamma konserter. Trion, som aldrig tidigare spelat på samma scen, bjuder in till utomhuskonserter där de låter sina många låtskatter förgylla sommarkvällen.


2017 har hittills varit ett hektiskt år för alla tre artister. Pernilla Andersson blev nominerad till en grammis i kategorin ”Årets Folkmusik/Singer-songwriter” och är ute på vårturné med det egenproducerade albumet ”Tiggrinnan”. Nisse Hellberg åker även han på vårturné med sitt hyllade countryalbum ”Vägen Västerut”. Hasse Andersson har turnerat flitigt land och rike runt efter 2015 års skräll i Melodifestivalen med bidraget ”Guld och gröna skogar” och släppte nyligen singeln ”Bilen Söderut” tillsammans med Nisse Hellberg. Till sommaren har publiken en chans att möta alla tre då de sammanstrålar under ett antal kvällar för att tillsammans skapa en unik konsertupplevelse. Publiken kan vänta sig låtar som ”Änglahund”, ”Dans på Vejby gårdar”, ”Tufft jobb”, ”Lyckliga Gatan”, ”Mitt Guld” och ”Desperados”.

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson har en över 30 år lång karriär bakom sig. 2016 vann Hasse Andersson sin första grammis i kategorin ”Årets Dansband” för albumet ”Guld och gröna skogar”. Låten, som gett namn åt albumet, slutade på en fjärdeplats i Melodifestivalen 2015 och har i dagsläget streamats över 21 miljoner gånger på Spotify.

Pernilla Andersson är artist, låtskrivare och producent. Under sin 18 år långa karriär har Pernilla släppt nio studioalbum, haft turnéframgångar och varit grammisnominerad i kategorierna ”Årets Kompositör”, ”Årets Artist” och ”Årets Folkmusik/Singer-songwriter”. Hon var en av de första kvinnliga producenterna i Sverige och tilldelades 2013 Sir George Martin Music Award.

Nisse Hellberg är främst känd som sångare i rockbandet Wilmer X men har de senaste tio åren haft en lysande solokarriär. Nisse är aktuell med sitt åttonde album ”Vägen Västerut”. Redan första veckan klättrade albumet in på en tredje plats på Sverigetopplistan och vid releasespelningarna i Malmö blev det publikrekord.


Biljettpris 395:- Med Lustkortet 315:- Barn under 6 år fri entré i vuxens sällskap.

Länk till biljettförsäljning

eller ring 0771 47 70 70

Biljetter över disk: Sövde Musteri, Tempo Blentarp, Ica Kvantum Sjöbo, Ystad och Tomelilla och Nilssons Blommor i Veberöd.

Sparbanken Skånes Nyckelkunder och Private Bankingkunder köper på internetbanken. Pris 315:-